Casa Universitarilor Bucuresti
20 Iunie 2015 ora 11:00

Despre

City Forest deschide uşa primăverii. Vă invităm să petreceţi un weekend verde în inima Bucureştiului. De la an la an, oraşul se umple de betoane şi autorităţile ignoră nevoia noastră de a fi înconjuraţi de spaţii verzi.

Evenimentul nostru îşi propune să promoveze natura urbană într-un spaţiu care, cândva, acum mult timp, făcea parte din Parcul Grădina Icoanei.

Când vei trece pragul Casei Universitarilor, vei găsi un loc în care natura nu a fost influenţată de ritmul dezvoltării urbane. Aici vei petrece un weekend relaxat, printre oameni care iubesc aerul curat şi mersul desculţ prin iarbă.

Aduceţi şi-o pătură să vă bucuraţi de iarba verde, de restul de ocupăm noi. Avem târg de produse hand made, workshopuri pentru dezvoltarea prichindeilor, expoziţii foto, terasa unde te poţi răcori cu limonadă sau poţi să mănânci ca la mama acasă. Vei găsi spaţii de recreere, mese de ping pong, concursuri cu premii. Seara ne vor dezmorţi picioarele, sâmbătă, cei de la Byron, iar duminică, Jazu şi luminăm clădirea cu proiecţii video. 

Vă aşteptăm în pădurea urbană!

 

Editii anterioare

Editia Pilot – 18 Mai 2014

Fall Edition – 13 – 14  Septembrie

Christmas Edition  19-22 Decembrie 2014

Organizatori:

Qwellman - agenție de producție publicitară si productie evenimente. Compania detine echipamente de ultima generatie pentru productia publicitara (tipografie, print de dimensiuni mari, legatorie de arta, finisaje), standuri expozitionale, departament de creatie si DTP, echipamente pentru evenimente (sunet, video, lumini, sisteme de traducere simultana, laptopuri, plasme si ecrane de proiectie)

Website productie publicitara: www.qwellman.ro

 

 

 powered by iceixWEB